ZDRAVSTVENI KUTAK

Dragi roditelji,

zdravlje i dobrobit Vaše djece uvijek su nam na prvom mjestu. U Dječjem vrtiću Stankovci posebnu pažnju posvećujemo očuvanju i unapređenju zdravlja svakog našeg malog člana upisanog u vrtić.

U sklopu našeg “Zdravstvenog kutka” želimo s vama podijeliti korisne informacije, savjete i resurse kako biste zajedno s nama brinuli o zdravlju i sreći vašeg djeteta.

 

Zašto je zdravlje važno u našem vrtiću?

Dječji imunološki sustav je u razvoju, a pravilna prehrana, higijena, aktivnost i emocionalna podrška igraju ključnu ulogu u njihovom rastu i razvoju. Naš tim stručnjaka je tu da pruži potrebne informacije i podršku kako biste bili sigurni da Vaše dijete raste sretno, zdravo i sigurno.

Što možete očekivati ​​u Zdravstvenom kutku?

  • Prehrana: mjesečne jelovnike za vaše mališane, smjernice oko pravilne prehrane s naglaskom na uravnoteženim obrocima i važnosti voća i povrća.
  • Higijenski savjeti: naučit ćemo vas o osnovnim higijenskim navikama koje su važne za očuvanje zdravlja djece.
  • Emocionalna podrška: razgovarat ćemo o emocionalnom zdravlju djece i kako ih podržati u njihovom emocionalnom razvoju.
  • Epidemiološkim stanjima u vrtiću te edukacijske materijale kako postupati u trenutcima pojave bolesti kod Vašeg djeteta.

 

Pratite naš Zdravstveni kutak kako biste saznali više o tome kako zajedno možemo brinuti o zdravlju Vašeg djeteta. Ako imate kakvih pitanja ili želite konzultirati našeg stručnjaka, slobodno nas kontaktirajte. Vaše povjerenje nam je iznimno važno, i radujemo se što smo dio djetetovog putovanja prema zdravijem i sretnijem sutra.

 

S poštovanjem,

Kristina Brala, zdravstveni voditelj

 

 

Jelovnik za mjesec siječanj

Zdravo dijete u vrtiću

Roditeljski sastanak sa zdravstvenom voditeljicom 04.10.2023.