STRUČNI KADAR

Ravnateljica


Ana Orlović, mag. praesc. educ.

Vedra sam, vesela i komunikativna osoba. Poziv odgojitelja za mene je najljepše moguće mjesto za rad gdje zajedničkim snagama i ljubavlju odgojitelja i roditelja svaki dan gledamo, pomažemo, prolazimo i sudjelujemo u odrastanju naše djece. Osmijesi, postignuća, rast i razvoj djece najveći i najljepši je produkt našeg rada.


Pedagoginja


Darija Margarin Bobanović, mag. paed. soc.

Po struci sam magistra pedagogije i sociologije. Odgojno-obrazovni rad u dječjem vrtiću područje je koje cjelovito obuhvaća sve segmente života i rada odraslih s djecom. Profil stručnog suradnika pedagoga neizostavan je čimbenik u ostvarivanju kvalitetnog rada predškolske ustanove te njegov rad uključuje širok spektar djelovanja. Kao pedagog usmjerena sam na unapređivanje odgojno-obrazovnog rada u svim segmentima. U svom radu osobit naglasak stavljam na timski rad, uvažavanje i pomaganje te tako nastojim doprinijeti stvaranju zajednice djece i odraslih u kojoj vlada suradnja, povjerenje i poštovanje.


Zdravstvena voditeljica


Kristina Brala, bacc. med. techn.

Po struci sam prvostupnica sestrinstva, zaposlena u Dječjem vrtiću Stankovci na mjestu stručnog suradnika – zdravstvena voditeljica te djelujem na osiguranju i unaprjeđenju zaštite zdravlja djece. U vrtiću sam svake srijede i otvorena sam za sva pitanja i nedoumice koje se tiču zdravlja Vašeg djeteta.


Odgojiteljica

Josipa Golem, univ. bacc. paed.

Na pitanje što ćeš biti kada odrasteš ja sam oduvijek znala odgovor i svoj san sam ostvarila. Ponekad je teško, ali srećom još uvijek ima više dobrih dana kada znam zašto sam postala odgojiteljica. Zbog djece, zbog njihove iskrenosti, topline, znatiželje, zbog zagrljaja i osmijeha koji poprave svaki loš dan. Biti odgojitelj je poziv koji osjetiš u sebi, neka potreba da usmjeriš ta mala bića i utkaš im temelje, vrijednosti i snagu da idu kroz život.


Odgojiteljica

Kristina Oniško, univ. bacc. paed.

Vesela, komunikativna i susretljiva sam osoba. Uvijek spremna i otvorena za suradnju sa stručnim timom i roditeljima, a sve u svrhu rasta i razvoja djeteta te zadovoljavanja njegovih individualnih interesa i potreba. Ono najdragocjenije u ovom poslu i što me najviše raduje je iskreni dječji osmijeh i zagrljaj.


Odgojiteljica

Irena Tkalić, univ. bacc. paed.

Otkada znam za sebe svi u mojoj obitelji su u sustavu prosvjetnih radnika, samim time moja je odluka bila donešena od malena. Odabrala sam rad u dječjem vrtiću zato što učimo, razvijamo se i rastemo kroz igru i zabavu, a ne kroz sustav vrednovanja i ocjenjivanja.


Odgojiteljica

Cvita Vukoja, mag. praesc. educ.

Biti odgojiteljica je za mene poziv, a ne samo posao. Još od vrtića znala sam da želim biti teta. To je ono što me ispunjava, u čemu uživam i ono za što znam da koliko sebe dam da ću toliko i dobiti. Ovo nije posao samo u kojem ja mogu djecu nešto naučiti, ovo je posao u kojem ja također svaki dan nešto od njih naučim, jer djeca razumiju puno više nego što mislimo.


Odgojiteljica

Antonija Zubčić, univ. bacc. paed.

Odgojiteljica sam koja je završila studij Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Zadru 2012. godine. Kreativna, vedra, spremna za nova znanja i učenje. Uživam u svome poslu te u svakodnevnoj interakciji s djecom.


Odgojiteljica

Petra Pintur, mag. prim. educ.

Rad u vrtiću smatram kao poziv, a ne samo posao. Oduvijek sam voljela provoditi vrijeme s najmlađima jer je zagarantirana zabava, ljubav i sreća. Ono što me posebno veseli u ovom poslu je dječji napredak. Svakodnevno kroz igru učimo, istražujemo i rastemo. Tužni dani za nas ne postoje jer zajedno prelazimo sve prepreke i veselimo se novim izazovima. 


Odgojiteljica

Andrijana Zurak, univ. bacc. paed.

Mislim da je biti odgojitelj stvarno poziv. Bez osjećaja ovaj posao ne bi imao smisla. Iznimno me raduje i ispunjava što kroz svoj posao možemo doprinijeti mnogo toga za nečije bolje sutra. U ovom poslu nismo samo mi oni koji mogu nešto dati i naučiti. Prvenstveno djeca uče nas, kroz svoje iskrene osmijehe, kroz svoj neiskvaren pogled i svakodnevna iskustva u kojima rastemo zajedno s njima. Bez obzira koliko ponekad bilo teško, veselim se stvaranju novih iskustava u ovom posebnom poslu i nadam se da ću svojim radom kroz godine koje nas čekaju omogućiti sretan boravak djece u obrazovnim skupinama, nepresušno učenje te da ću ispuniti njihova mala, a velika srca. 


Kuharica

Ksenija Orlović

Posao kuhara je za mene bio poziv od malena, a najljepši je osjećaj kuhati za one najmlađe i sudjelovati i doprinositi njihovom zdravom rastu i razvoju.


Spremačica

Dragica Bačić

Volim svoj posao spremanja, iako je zahtjevan. Trudim se da što god radim, radim iz ljubavi. Zauzvrat svaki dan puno više dobijem nego što mogu dati.


Spremačica

Ana-Marija Pelaić
Komunikativna sam osoba, izrazito vesele naravi. Volim raditi u okruženju djece, a posebno kada radim za njihovu dobrobit.